MaST Cibinium

MaST Cibinium Team © 2018

Inregistrare Autentificare

MaSTCibinium.ro este o platformă de informare şi comunicare realizată în anul 2012 de Atelierul 1 de Inovare şi Creativitate al Colegiului Tehnic "Cibinium" Sibiu, în cadrul competiţiei "Şcoala MaST - TOP", componentă a Proiectului POSDRU / 85 / 1.1 / S / 58914 - "MaST Networking, calitate în dezvoltarea competenţelor cheie de matematică, ştiinţe şi tehnologii".

Bucle perfecte


 Dacă doriți să incercați o nouă coafură ,cea ralizată prin uscarea părului este o modalitate foarte bună. A avea părul lung,perfect drept,cu bucle moi și strălucire ca celebritățile,poate părea un lucru dificil,dar cu i...

Citeste mai departe

Totul despre ten


Tipurile de ten se delimitează după conținutul pielii in grăsimi,apa și după  starea fiziologică, distingîndu-se astfel 3 tipuri de ten cu caracteristici diferite. In funcție de conținutul lui in grăsime, tenul poate fi...

Citeste mai departe

Îngrijirea părului vopsit


Nu te spala pe cap în ziua în care vrei să îţi vopseşti părul

Lasă-ţi părul nespălat cel puţin o zi înainte de a te vopsi. În acest fel scalpul produce uleiurile sale protectoare şi se pot preveni iritaţiile. 

Citeste mai departe

Pieptenarea corectă a părului


1.Pieptănatul ar trebui făcut cu foarte multă grijă şi concentrare. Unii oameni se gândesc la alte lucruri atunci când se piaptănă şi nu sunt atenţi la ceea ce fac.

Citeste mai departe


Pagini(1) : [1]