MaST Cibinium

MaST Cibinium Team © 2018

Inregistrare Autentificare

MaSTCibinium.ro este o platformă de informare şi comunicare realizată în anul 2012 de Atelierul 1 de Inovare şi Creativitate al Colegiului Tehnic "Cibinium" Sibiu, în cadrul competiţiei "Şcoala MaST - TOP", componentă a Proiectului POSDRU / 85 / 1.1 / S / 58914 - "MaST Networking, calitate în dezvoltarea competenţelor cheie de matematică, ştiinţe şi tehnologii".

Produse care inlocuiesc cafeaua


Majoritatea iubitorilor de cafea sunt de acord ca nimic nu se compara dimineata cu o ceasca de cafea fierbinte care stimuleaza toate simturile si parfumeaza intreaga casa. Din pacate insa, beneficiile cafelei dispar atunci cand este consumata in cantitati mari.
...

Citeste mai departe

E-uri


E-urile sunt codurile oficiale folosite pentru desemnarea substanțelor chimice folosite ca aditivi alimentari  în industria de consum a Uniunii Europene.  În anul 1962, s-a aprobat publicarea unei liste unice care să cuprindă toți aditivii a...

Citeste mai departe

Freonul


Freonul : este denumirea comercială pentru clorofluorocarburi și hidrofluorocarburi, substanțe inodore, insipite, inflamabile și noncorozive, folosite ca substanțe frigorifice.    

Acesta este folosit in industria frigorifică cât și ...

Citeste mai departe

PLOAIA ACIDĂ


 Ce este ploaia acidă ?

 Ploaia acidă este precipitația atmosferică cu valoarea pH-ului < 5,6. Ia naștere când oxizii de sulf și cei...

Citeste mai departe


Pagini(2) : [1] 2